Behandelingen

Iedere behandeling wordt afgestemd op jouw huidconditie en wordt er specifiek gekeken naar de wensen en jouw behoefte. Ik vind het belangrijk dat jij je volledig kunt ontspannen en dat we samen aan jouw doel gaan werken. Huidverbetering, ontspanning en voeding staan hierbij centraal.

Huidverbetering

In deze behandeling gaan we gericht aan het werk om jouw huid op een hoger level te krijgen. Tijdens een uitgebreide intake en huidanalyse stellen we een behandeling samen om jouw gewenste doel te bereiken in combinatie met product- en voedingsadviezen voor thuis. Deze behandelingen zijn eenmalig of in kuurverband te boeken en o.a. in te zetten bij acne, couperose, pigment, rimpels en/of een verslapte huid.

Behandeling & tarieven

HEALTHY SKIN BIJ SAS
45 minuten                    € 49,50
60 minuten                    € 64,50
75 minuten                    € 79,50
90 minuten                    € 94,50

EYE(BROW) OR LIP TREATMENT BIJ SAS
Deze behandeling is speciaal samengesteld voor wenkbrauwen, ogen en/of lippen. Er kan gekozen worden voor epileren, verven en/of harsen. Tevens worden de behandelde zones extra verzorgd en indien gewenst  gecamoufleerd. Deze behandeling kan alleen in combinatie met een andere behandeling afgenomen worden.

15 minuten                    € 17,-
30 minuten                    € 32,-

NATURAL LIFT
Tijdens deze behandeling staat de bindweefselmassage en spiermassage centraal. Zoals bijvoorbeeld Buccal massage. De oplossing om je huid op natuurlijke wijze te verbeteren. Bij deze liftende behandeling ligt de  focus op het verbeteren van de elasticiteit in de huid, het creëren van volume, stimuleren van de doorbloeding en het verminderen van fijne lijntjes.

45 minuten                    € 64,50
75 minuten                    € 94,50

GLOW
Deze behandeling geeft een mooie, egale en gezonde huid d.m.v. de Kansa Wand techniek. Hierdoor worden afvalstoffen rustig afgevoerd via de lymfe, en kan er extra zuurstof in de bovenste huidlagen komen voor een stralende glans.

60 minuten                    € 79,50

Mirco Needling
Tijdens een micro needling-behandeling wordt er met een speciaal apparaat zeer fijne naaldjes in de huid gestempeld. Op deze manier ontstaan er kleine kanaaltjes in de huid. Door deze minuscuul kleine kanaaltjes worden voedingsstoffen zoals: hyaluronzuren (huideigen vochtbinders) extra goed opgenomen. Tevens wordt de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en zelfs weer dikker!

Ontspanning

Deze behandelingen staan voor rust en ontspanning. Of je nu kiest voor een gezichtsbehandeling of lichaamsmassage, het kan allemaal gecombineerd worden. Het gaat erom dat jij helemaal tot rust kunt komen tijdens de behandeling. We gaan samen een behandeling samenstellen die specifiek gericht is op jouw wensen en behoefte, zodat deze behandeling een unieke beleving wordt. De combinatie van heerlijke geuren en het gebruik van hoogwaardige producten zorgen ervoor dat je weer stralend en fris de deur uit kunt gaan.

Behandeling & tarieven

RELAX BIJ SAS
30 minuten                    € 34,50
45 minuten                    € 49,50
60 minuten                    € 64,50

 

STEVIGE RUGMASSAGE
Bij vastzittende spieren in rug, schouders en nek.

INDIASE HOOFDHUIDMASSAGE
Voor verlichting in hoofd, schouders en nek.

ONTSPANNINGSMASSAGE
Massage van achterkant benen, rug en schouders voor ontspanning in de spieren.

HOTSTONE MASSAGE
Massage met warme stenen, voor een totale ontspanning.

Voeding

Een gezonde voeding heeft een positieve invloed op de huid. Zo puur en gezond mogelijk eten, in de juiste combinaties, biedt je huid het maximum aan voordeel. Dit ga je zien en voelen.

Tijdens een uitgebreide intake, voorafgaand aan de eerste behandeling, gaan we de huid nader bekijken. Wanneer de huidconditie een huidprobleem is en waarbij voeding een rol speelt, zal ik een voedingsadvies mee geven. Verder zal ik ongeacht de huidconditie gezonde voedingstips adviseren.

Door de binnenkant van je lichaam te verzorgen, volgt de buitenkant vanzelf.