Merken

Verantwoorde en hoogwaardige producten zijn erg belangrijk voor de huid om deze op korte en lange termijn een mooie gezonde conditie en uitstraling te geven. Binnen mijn salon werk ik met merken die voornamelijk gebruik maken van natuurlijke ingrediënten.

Absolution biedt een nieuwe dimensie van schoonheid. Omdat we zoeken naar de juiste balans tussen een gezonde en eco-bewuste leefstijl…Omdat we bezig zijn met ons imago, ons welzijn en bescherming van het milieu, worden we aangetrokken door biologisch gecertifieerde producten, zonder daar teveel voor in te hoeven leveren. Absolution wil de beste resultaten behalen op de meest efficiënte manier. Absolution….een compact scala van producten, ingenieuze eenvoud, biologisch gecertificeerd en vooral ook: persoonlijk, dus af te stemmen op de specifieke behoeften en stemmingen van jouw huid. Elke dag weer.. voor zowel mannen als vrouwen.

www.absolution.nl

Wist je dat 60% van wat je op je huid smeert ook ín je lichaam belandt? Loveli accepteert het niet langer dat alle favoriete beauty producten bomvol zitten met chemicaliën die niet goed voor je zijn. Niet voor je huid en niet voor je lijf.  Loveli gelooft dat 100% natuurlijke producten ook lekker kunnen ruiken, er mooi uit kunnen zien en net zo goed of misschien wel beter werken. Waarom zou je het risico dan nemen? Daarom is Loveli 100% troepvrij en 100% natuurlijk ♥.

loveli.care

IDUN Minerals is in Zweden ontwikkeld door een team van wetenschappers en huid experts. Het is een full colour make-up lijn op basis van 100% puur gezuiverde minerale make-up. Daardoor is het geschikt voor alle huidtypes, dus ook voor de gevoelige, hyper allergische huid en voor lenzendragers. Daarnaast wordt IDUN Minerals aanbevolen aan vrouwen met een acne- of rosacea huid.

www.idunminerals.nl

Natuurlijke hars in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas. Geschikt voor alle huidtypes, maar ook voor de gevoelige huiden een aangename beleving. Door de lage gebruikstemperatuur, elasticiteit en de zachtheid van de wax, wordt de behandeling vrijwel pijnloos ervaren.

www.smoothandco.nl

Ik Skin perfection heeft 100% actieve en groene cosmeceuticals ontwikkeld, zonder huidonvriendelijke ingrediënten, geur- en kleurstoffen! Ik Skin perfection handelt vanuit het principe dat elke huid van nature gezond behoort te zijn. Het is daarom belangrijk om de huid terug te brengen naar haar oorspronkelijke balans zonder de huid daarbij te beschadigen.

www.ik-skinperfection.nl