Lieve klanten,

In mijn salon ben ik erg bewust van de merken en producten die ik gebruik. We kiezen tegenwoordig heel bewust voor onze voeding. Waarom dan ook niet voor je huid? ‘De balans tussen de binnen- en buitenkant, dat resulteert in huidverbetering’

Salon Bij Sas staat voor natuurlijk, prettig in gebruik, veilig gemaakt, biologisch en bewustwording van wat je op je huid smeert. Vanuit hier is er een bijzonder merk op mijn pad gekomen. Precies op het goede moment, alsof het zo hoort te zijn. 

Ik mag dan ook vol trots met jullie delen dat ik vanaf nu het merk Absolution in mijn salon gebruik. De producten van Absolution zijn niet alleen natuurlijk maar ook biologisch en alles is biologisch gecertificeerd. Absolution werkt persoonlijk. Alles is af te stemmen op de specifieke behoeften en stemmingen van je huid, voor zowel mannen als vrouwen. 

Dit prachtige merk combineert biologische en wilde plantenextracten, mineralen en vitamine met sensuele texturen en geuren, gebruiksgemak en absolute effectiviteit van de formules. Een heerlijke beleving met natuurlijke werkstoffen. Een hele mooie aanvulling in mijn salon. 

‘Weet wat je smeert en kies bewust’ 

Liefs Saskia