Vorige week vertelde ik al dat er iets nieuws aan zat te komen. Ik heb een cursus Buccal Massage gevolgd en mag deze massage vanaf vandaag geven.
Nu hoor ik jullie denken. Buccal wat?

Wat is Buccal Massage?

Buccal Massage is een vorm van diep bindweefselmassage wat rimpels en fijne lijntjes rondom de mond en neus voorkomt. Met make-up kun je de nadruk op bepaalde gezichtsvormen leggen, zoals kaaklijn en jukbeenderen. Ideaal als je je gezicht slanker wilt laten lijken. Maar wist je dat je precies hetzelfde kunt bereiken met een zogeheten buccal massage? Deze vorm van masseren voorkomt rimpels en fijne lijntjes rondom je mond en neus én zorgt ook nog eens voor een ontspannen kaak. Mocht jij dus ’s nachts vaak tandenknarsen, dan is deze massage ideaal!
Er is al direct na de behandeling resultaat te zien.

Buccal Massage mogelijk bij Sas Horst

Vanaf nu bied ik deze behandeling ook in mijn salon aan. Wil je meer informatie of dit eens uit proberen? Dan hoor ik dat graag. Maak gerust een afspraak.